4 תשובות
כי משמרים את הטחינה המוכנה כדי שהיא תחזיק יותר זמן על המדפים...
כי כשהיא מוכנה כבר, אז מוסיפים לה כל מיני זבל, כל מיני אבקות וטעמים בשביל לשפר את הטעם התעשייתי וחומרים משמרים וכאלה.
כשהיא גולמית, אז היא נקייה, 100% טחינה, כמו שצריך! בלי זבל.
כשהיא גולמית, אז היא נקייה, 100% טחינה, כמו שצריך! בלי זבל.
שואל השאלה:
אבל עם אני מכינה את הטחינה מוסיפה רק לימון מלח פלפל אז מה עדין יותר טוב הגולמית?
אבל עם אני מכינה את הטחינה מוסיפה רק לימון מלח פלפל אז מה עדין יותר טוב הגולמית?
אנונימי
זה לא משנה.
אם תכין מטבל טחינה מהטחינה הגולמית, יהיו להם בדיוק אותם ערכים תזונתיים.
אם תכין מטבל טחינה מהטחינה הגולמית, יהיו להם בדיוק אותם ערכים תזונתיים.
באותו הנושא: