3 תשובות
באפייה. אבל זו כבר לא סופגניה... הבעיה בסופגניה היא פחות הטיגון ויותר הקמח.. כך שעדיף כבר להנות מהמסורת כמו שצריך
אפשר בהחלט, באפייה בתנור, אך הטעם שונה לחלוטין-יותר לחמנייה פחות סופגנייה

טיפ קטן לגביי סופגניות: כדי שהשמן לא יחדור לסופגנייה שמים בבצק מעט ברנדי, ככה השמן לא נספג ורק מטגן את הסופגנייה מבחוץ.

בברכה,
ברור - ישנם כאךו שמכינים סופגנייה באפייה אבל לצערי זה עדיין מאוד מאוד משמין כך שבעצם את לא חוסכת בקלוריות.

רוצה לדעת איך הורדתי 30 קילו בשנה? כנסי לקישור
אנונימי