6 תשובות
שימי אבקת שוקו, ממש קצת מים רותחים, כמות מזערית, תערבבי עד שכל האבקה מומסת ואז תשפכי חלב =)
שימי אבקת שוקו, טיפה מים חמים רותחים כאלה. תערבבי טוב ותוסיפי חלב קר (:
שימי קצת מים חמים.. תמיסי את הכל.. ואז תוסיפי את החלב.. (:
או שתחממי טיפה חלב ואז תמיסי את האבקה ואז מעל זה את שאר הכוס עם חלב קר:)
שימי שוקולית, ואז ממש טיפה מים רותחים (רק כמה טיפות) וככה השוקולית תימס,
ואז תוסיפי את החלב.
השוקו עדיין יהיה קר, ובלי גושי שוקו.
ואז תוסיפי את החלב.
השוקו עדיין יהיה קר, ובלי גושי שוקו.
שימי קצת מים רותחים, תערבבי טוב טוב טוב שלא יהיה סיכוי שיהיה גוש ואז שימי חלב..
השוקו יהיה קר ובלי גושים! בהצלחה (:
השוקו יהיה קר ובלי גושים! בהצלחה (:
באותו הנושא: