2 תשובות
אהלן רמי!
ראשית לפני שמטגנים מלאווח הייתי ממליץ לך לקנות בצק מוכן, הרבה יותר נוח ושימושי מאשר להכין בעצמך את הבצק. לוקחים מחבת הכי דקה שתוכל למצוא (לא חובה אבל עדיף) ושמים ממש טיפ טיפה של שמן בארבע פינות במחבת.
מטגנים את המלאווח ובכל 3 דקות הופכים אותו לצד השני בעזרת מזלג.
איך יודעים שהוא מוכן? כשהוא מגיע לצבע חום בהיר בהיר ומפסיק להיות לבן.
אגב, ניתן גם לחתוך בסכין ומזלג פינה קטנה מהמלאווח ובטעימה לוודא שזה אגן מוכן.
בהצלחה
ראשית לפני שמטגנים מלאווח הייתי ממליץ לך לקנות בצק מוכן, הרבה יותר נוח ושימושי מאשר להכין בעצמך את הבצק. לוקחים מחבת הכי דקה שתוכל למצוא (לא חובה אבל עדיף) ושמים ממש טיפ טיפה של שמן בארבע פינות במחבת.
מטגנים את המלאווח ובכל 3 דקות הופכים אותו לצד השני בעזרת מזלג.
איך יודעים שהוא מוכן? כשהוא מגיע לצבע חום בהיר בהיר ומפסיק להיות לבן.
אגב, ניתן גם לחתוך בסכין ומזלג פינה קטנה מהמלאווח ובטעימה לוודא שזה אגן מוכן.
בהצלחה
פיץ העכבר
נסה לעשות בתנור או בטוסטר אובן הוא יוצא אמנם יותר יבש אבל עשוי היטב
קונצפליוס
באותו הנושא: