6 תשובות
יש כמה מקרים עם בשר.
אם בשר שלם אדום, השתמשי תמיד בסיר עם תחתית עבה, זה אומר בידוד תרמי טוב יותר. ולא נשרפת התחתית והאוכל. (גם לא נדבק) וכמו שצדקו מעליי בתשובות, אש נמוכה מספיקה לטגון בשר שלא כמו בקציצות בשר-למשל, שם דווקא צריך להניח את הקציצות על השמן כשהוא כמעט רותח. זה גם נגד התדבקויות וגם הקציצות יצאו קריספי מבחוץ ואוריריות מבפנים.
שבת שלום.
יכול להיות שהסיר רטוב ולא יבש לכן הוא נידבק
בשביל שלא ידבק לך הבשר אני ממליצה לך לקמח מעט את הבשר עם קמח
לא הרבה נגיעות קלות
ואת הבשר תטגני במחבט ואחרי זה תעבירי לסיר שבו את מבשלת
עכשיו תשתדלי שהשמן יהיה חם מאד כדאי שלא ידבק לתחתית
אולי תנסי לאפות בתנור
וזה גם יכול להיות שאת לא נותנת לשמן לרתוח ושמה מיד את הבשר..
אנונימי
הוא תמיד ידבק...
מה אני יכול להמליץ לך זה אחרי הטיגון להוציא את הבשר ולשטוף את הסיר.
תנסי את האופציות הבאות:
1) להשתמש ביותר שמן
2) לטגן בטמפרטורה יותר נמוכה