3 תשובות
שואל השאלה:
??
??
אם לזה התכוונת
אם התכוונת ערוץ לא שלך, אפשר לחסום את האופצייה שסרטונים מאותו ערוץ יופיעו
אם הכוונה לערוץ שלך מהטלפון אחר, יש כפתור שכתוב בו "מחק ערוץ(או משתמש) זה"
אם הכוונה לערוץ שלך מהטלפון אחר, יש כפתור שכתוב בו "מחק ערוץ(או משתמש) זה"
באותו הנושא: