3 תשובות
אני הכנתי פעם זה לא יוצא אותו הדבר ועדיין את צריכה לקנות משהו מיוחד כדי שייצא גי'לי בסוף עבודה רבה ותוצאות לא משהו
את יכולה ליקנות אבקת גלי אדום שמוכרים בכל חנות או מכולת או סופר
את מוסיפה מים חמים עפי ההוראות ויוצא טעים בשביל שיצא יותר טעים את יכולה לשים פרות משומרים כמו אננס או מישמש או אפרסק (כשהגלי עוד מים) ואחריי זה שמים במקרר והוא מיתיצב יש גם קצפות מוכנות בתוך מיכל של ריץ את לוחצת שמה על הגלי הקר והנה לך מעדן מיוחד
יש חומר שנקרא ג'לטין. את מוסיפה אותו לכל מיץ לפי ההוראות וזה הופך את המיץ למעדן ג'לי. תיסיפי לנוזל לפני שהוא הופך לג'לי פירות יער קפואים ווייצא ממש טעים:)