3 תשובות
עוף צריך להיות תמיד עשוי טוב, לעומת בשר.
עוף צריך לשבת בערך 15 שעה על הגריל, משו כמה 7 דקות לכל צד, ואם הוא קפוא אז קצת יותר. בסוף הוא צריך להיות שחום מכל הצדדים- אבל לא שרוף
יועץ
בשר של עוף מוכן כאשר הוא צבעו מבפנים הוא לבן ולא שקוף. קשה להגיד לפי זמנים מכיוון שכל נתח הוא במשקל ועובי שונה לכן תמיד מומלץ לחתוך במכז הבשר ולבדוק אם הצבע לבן.
במקרה של בקר מומלץ להגיש מדיום וול ולא עשוי לגמרי כדי למנוע מצב של ייבוש הבשר והוצאת כל המיצים.
עדי מילר
זה תלוי איך אוהבים אותו. יש כאלו שאוהבים בשר שרוף ויש שאוהבים אותו נא.

תראה בקישור מדריכים לצליית בשר על האש
אביהו