5 תשובות
היוגורט עשויי מחלב וחיידקים היוצרים את הטעם המיוחד.
ניתן לקנות מחמצת יוגורט ראי פרטים באתר
בהצלחה
ניתן לקנות מחמצת יוגורט ראי פרטים באתר
בהצלחה
קישורים מצורפים:
קונים ליטר חלב מרתיחים אותו ומצננים עד שאפשר להכניס בו אצבע ולספור עד 10 אח"כ שופכים לתוכו גביע יוגורט טבעי (אני מעדיף של תנובה), בוחשים, מכסים, מכסים הכל במגבת ומשאירים לעמוד כל הליילה. אם רוצים יוגורט חמוץ יותר משאירים לעמוד זמן רב יותר
ערב טוב.
יקירה, מחממים ליטר חלב עד לנקודת הרתיחה מכבים את האש ומוסיפים גביע אחד של יוגורט של תנובה, היוגורט של פעם, נדמה לי שהכיסוי של הגביע הוא בצבע ירוק, זה היוגורט המקורי של פעם (הוא עושה יוגורט טעים), עוטפים את הקלחת עם מגבת עבה או שתי מגבות למשךמספר שעות שיתקרר לאט ויסמיך.
בהצלמה ולבריאות.
יקירה, מחממים ליטר חלב עד לנקודת הרתיחה מכבים את האש ומוסיפים גביע אחד של יוגורט של תנובה, היוגורט של פעם, נדמה לי שהכיסוי של הגביע הוא בצבע ירוק, זה היוגורט המקורי של פעם (הוא עושה יוגורט טעים), עוטפים את הקלחת עם מגבת עבה או שתי מגבות למשךמספר שעות שיתקרר לאט ויסמיך.
בהצלמה ולבריאות.
שופכים לליטר חלב בקבוקון אחד של אקטימל, משאירים בחוץ כל הלילה- למחרת יש יוגורט.
ניתן לסנן במשך לילה נוסף בעזרת בד את היוגורט והרי לכם לבנה אסלית.
ניתן לסנן במשך לילה נוסף בעזרת בד את היוגורט והרי לכם לבנה אסלית.
שלום אנונימי
שאלה טובה רוב המתכונים הם בעזרת הוספת יוגורט וזה הפתרון הטוב והזמין ביותר.
ישנם מכונות פשוטות שבעזרתם התהליך יותר מדויק ומהיר
ישנו אתר בשם בונדיגו יש שם מכונות כמעט לכל מוצר תעשיתי שרוצים להכין בבית וגם מכונת יוגורט
תוכלו למצוא שם הכל מי מכונות לגלידה, מכונות פסטה, מכונות לטחינה וחמאת בוטנים, מכונות לחם ועוד ועוד
שאלה טובה רוב המתכונים הם בעזרת הוספת יוגורט וזה הפתרון הטוב והזמין ביותר.
ישנם מכונות פשוטות שבעזרתם התהליך יותר מדויק ומהיר
ישנו אתר בשם בונדיגו יש שם מכונות כמעט לכל מוצר תעשיתי שרוצים להכין בבית וגם מכונת יוגורט
תוכלו למצוא שם הכל מי מכונות לגלידה, מכונות פסטה, מכונות לטחינה וחמאת בוטנים, מכונות לחם ועוד ועוד
קישורים מצורפים: