התחברות
הרשמה
אני רוצה לעשות סושי מטוגן ואין לי קמח טמפורה. זה עיבוד עם קמח רגיל?
23 בנובמבר 2013, 15:34
קמח
מאפים
טיגון
קמח תופח
אפייה
סושי
תשובה אחת
זה לא יצא טעים
❤
❤Good vibes❤
באותו הנושא:
אף פעם לא טעמתי סושי וממש בא לי לטעום, מה הייתם ממליצים לי לטעום בתור התחלה? (במיוחד סושי מטוגן ) ואיך הסושי של קופיקס?
אם אני לא אוכלת כלום עד הערב, ובערב יוצאת לאכול סושי (לא מטוגן) אני ישמין מזה?
כמה קלוריות יש ברול סושי צמחוני לא מטוגן, עם טמגו, אבוקדו ומלפפון?
הנזק באכילת מטוגנים - היי, למה זה לא בריא מאכלים מטוגנים ולמה השמן לא בריא?
אני רוצה לטעום סושי בפעם הראשונה. איזה סוג הכי טעים? אמרו לי שהמטוגן
חזה עוף מטוגן (דומה לשישליק מטוגן) עם אורז או פירה?
האם סושי (לא עם ציפוי מטוגן וללא סויה), נחשב כארוחה בריאה או כ"ג'אנק פוד"?
מה הכוונה בסושי לא מטוגן? אני אוכלת תמיד סושי עם אבוקדו או סלמון אבוקדו בטח לא מטוגן, הסלמון גם לא, והאצות גם לא.
קלוריות ברול סושי - כמה קלוריות יש ברול סושי מטוגן מבחוץ ובפנים יש אבוקדו ומלפפון וסלומון צרוב?
כמה קלוריות יש בערך ברול סושי פנקו מטוגן שבפנים יש סלמון בטטה ואבוקדו?
כמה קלוריות לדעתכם יש ברול סושי חם של גאפניקה מטוגן עם סלמון מבושל בטטה ואבוקדו?