5 תשובות
חח... אמא שלי מכינה עכשיו ספינג'ות.
הבצק של הספינג' צריך להיות טיפה דביק אבל בלי גושים.
( תעבדי את הבצק תני לו לנוח 10 ד' ואז תעבדי שוב עד שהגושים יעלמו אם נשאר קצת גושים אז זה לא נורא )
הבצק של הספינג' צריך להיות טיפה דביק אבל בלי גושים.
( תעבדי את הבצק תני לו לנוח 10 ד' ואז תעבדי שוב עד שהגושים יעלמו אם נשאר קצת גושים אז זה לא נורא )
הוא אמור להיות דביק בלי גושים 😃
דביק ברמה סבירה גם לא גושים
הוא אמור להיות דביק אבל לא גושים
נראלי שכע
באותו הנושא: