5 תשובות
היי, תוסיפי מים בהדרגה עד שזה יהיה לך רך, בהצלחה לך.
תודה רבה על התשובות המהירות. לגבי החימום: כשהיא חמה היא באמת רכה, היא מתקשה רק אחרי שהיא התקררה. לגבי הוספת מים-האם להוסיף מים חמים?
הדסית
תחזרי את הריבה חזרה לסיר ותוסיפי מיים ותני לה להתבשל מספר דקות
בהצלחה לני
הקושי/סמיכות הוא פונקציה של כמות הנוזלים ופקטין שנמצא בין השאר בלימון. בכל מצב אפשר לחמם שוב את הריבה, להוסיף נוזל כלשהו (אפשר גם אלכוהול, מיץ עגבניות כיד הדמיון הטובה ) להרתיח מספר דקות יחדיו ולשפוך חזרה לצנצנות. אם יש כמות גדולה אזי למען השימור הממושך מומלץ לעקר את הצנצנות
הדסית שלום

שאלה מצוינת

בכדי לדלל את הריבה הטוב היותר זה להוסיף מיץ עגבניות זה עדיף ממים מאחר ומים מדללים את הטעם של הריבה.