3 תשובות
שואל השאלה:
עבודה..
אנונימי
העובש מתגבר בתנאים של חום ולחות. עובש יוצר נבגים וכאשר הם מתייבשים הם נישאים באויר במטרה למצוא תנאים מתאימים בהם יוכלו להתחיל את מעגל הגידול מחדש
מרבית העובשים מעדיפים טמפרטורה חמה יותר אולם יכולים להיווצר גם בטמפרטורה קרה. העובשים גם עמידים יותר בפני מלח וסוכר בהשוואה לחומרים זרים אחרים החודרים למזון
מזונות מעובדים ללא חומרי שימור עלולים להיות בסיכון ולכן לחם יתפוס עובש. לימון הוא חומצי קשה להם להתפתח בסביבה כזו.
שואל השאלה:
תודה תודה תודה!
אנונימי