התחברות
הרשמה
זמן הבישול של גרגרי חומוס - השרתי חומוס עם סודה לשתייה. כמה זמן בישול בסיר לחץ למטרת ממרח חומוס? אלו גרגרים קטנים.
1 ביולי 2014, 16:51
3 תשובות
שעה אחת ללא מלח!
א
אברהם שרם
שואל השאלה:
זה לא יתפרק במשך שעה שלמה? כי ראיתי באינטרנט בעברית שצריך 45 דק
אנונימי
חובה לשטוף את החומוס לפני ההכנסה לסיר הלחץ אחרת יצא קצף רב
נסי 40 דקות ואם לא רך מספיק הוסיפי עוד 15 דקות
אין משמעות אם יתפרק הרי טוחנים מימלא
בתאבון
ח
חיים אופק