4 תשובות
כדי "לשבור" את המתיקות.
סיגל ג.
כשמקציפים את החלבונים המלח עוזר לקצף להיות "יציב".
ציוצי
יש כמה סיבות להוספת קורט מלח לעוגות. מצד אחד, מעט מלח שובר את המתיקות והופך אותה לפחות "חונקת" וע"י כך עוזר בהדגשת הטעמים החבויים בעוגה שהמתוק מסתיר אותם. המלח גם עוזר לקצף חלבון להשאר יציב אך יותר מידי מלח "יפורר" וישבור את הקצף.
אפשר, בעוגות לא לבנות
אפשר, בעוגות לא לבנות
wenjy
קורט מלח נועד לחדד טעמים בעוגה
ניסים
באותו הנושא: