7 תשובות
זה בריא מאוד,
כדאי לא להפריז בשום סוג של אכילה ככלל אצבע
יש המקפידים לשטוף היטב תפוח עם סבון ומים לפני ששמים בפה
אפשר בהחלט לאכול עם הקליפה

"an apple a day keeps the doctor away"

כל טוב
"קח תפוח ותן לרופא לנוח"
שמעתי מכמה וכמה יודעי דבר שדווקא התפוח עץ הירוק הוא בריא מאוד.
שואל השאלה:
אז איזה עוד פירות כדאי לאכול? למה מישהו אמר לי תפוח עץ זה משמין מאוד
איזה פירות בריא לאכול אגס לקנות? בננה? רציתי לדעת לגביי האפרסמון זה טוב?
מה עוד דברו מחר אקנה מה שתגידו
אנונימי
ככלל, אם אתה לא מחפש דיאטה- אז מומלץ לאכול סביבות 4 מנות פרי ליום

1 בננה קטנה
1 תפוח בינוני ( צהוב ירוק אדום )
חצי רימון
12 ענבים
כוס אבטיח/מלון
2 פרוסות אננס ( טרי )
1 תמר גדול
כף וחצי צימוקים
חצי כוס תות שדה

אלו כל מיני הצעות- קח בחשבון שכל שורה זוהי מנת פרי אחת.
רצוי לאכול את זה או בנפרד כארוחת ביניים או בתחילת ארוחה ולא כקינוח.

בהצלחה

פירות וירקות ירוקים זה מצויין כול עוד זה לא מוגזם הפרי מכיל ויטמינים, והמון "סוכר פירות" לכן תזונאית

ממליצה על אחד פרי או שניים ביום.

ולא מומלץ לאכול פרי מיד אחרי האוכל מפני שגם במזון יש סוכרים ואז הגוף "מופצץ" בסוכר.

דרך אגב בקליפה רוב הויטמינים (לא להגזים עם האפרסמון הקליפה קשה ועלולה לגרום לסתימת קיבה)
ראה טיפים בתגית "תפוח עץ".
מערכת סטיפס
*תפוח דווקא הוא בין הפירות הפחות משמינים וזאת מהסיבה שהערך הגליקמי שלו נמוך (אם תרצה אסביר לך) אם אתה רוצה לדעת מהבחינה של פירות שפחות משמינים וגם הסוכר שלהם נספק בגוף בצורה איטית אז זה- תפוחים מכל סוג- יש שיעדיפו ירוק, אבל הכל אותו הדבר, ההבדל הוא רק שלצבע הירוק יש טעם חמצמץ ולאדום והצהוב טעם מתוק- בשניהם אותה כמות סוכר- מה שנשאר לך זה לבחור איזה טעם אתה אוהב, לדעתי, גוון פעם ירוק ופעם אדום/צהוב.
*אגסים
*קיווי אפשרי - אבל לא יותר מאחד שניים ליום.
*אשכולית
* פומלה
*פומלית
* אוכמניות
*חמוציות (ללא סוכר).