14 תשובות
מלפפון שעבר החמצה.
כן.
כן מחמיצים אותו בצנצנת עם מים ותבלינים.
כן - לפעמים הוא מוחמץ במלח ולפעמים בחומץ.
כן. מצטערת לבאס.
חח, כן בדיוק.
כן, החמצה.
כן, מלפפון רגיל שעבר החמצה
כן, תהליך-החמצה.
נכון זה מלפפון בגודל קטן בינוני שמכניסים למים עם מלח או חומץ ותבלינים ושמיר ופלפלים ושום ואז הוא מתכווץ ונהיה מלפפון חמוץ.
מוזמנת לנסות. אפשר גם לכבוש כרוב, גמבה. כרובית, גזר, ושאר ירקות..
כן, תהליך-כבישה.
אנונימי