6 תשובות
יש הרבה תחליפי חלב.. חלק שקדים, חלב אורז. יש גם חלב סויה בטעמים, מומלץ
חלב קוקוס, חלב שקדים, חלב שיבולת שועל, חלב אורז...
יש המון תחליפי חלב שלא באים מפרה.
כולם רגישים ללקטוז, זה אינזים שהגוף הפסיק ליצר כשהוא נגמל מחלב אם,
יש בני אדם ממוצא אירופאי-לבן שפתחו מוטציה שגורמת לגוף שלהם לא להיות רגישים ללקטוז,
אבל הם מיעוט.
יש המון תחליפי חלב שלא באים מפרה.
כולם רגישים ללקטוז, זה אינזים שהגוף הפסיק ליצר כשהוא נגמל מחלב אם,
יש בני אדם ממוצא אירופאי-לבן שפתחו מוטציה שגורמת לגוף שלהם לא להיות רגישים ללקטוז,
אבל הם מיעוט.
בעקרון אם את רגישה לחלב ולא אלרגית ללקטוז (יש הבדל) אז חלב עיזים דוקא מותר לך...
יש חלב נטול לקטוז שזה בערך אותו טעם כמו של החלב הרגיל בלי לקטוז אבל הוא יותר יקר
חלב שקדים
מצטרפת לשאלה