4 תשובות
בפרגית יש שומן אבל לא הרבה יותר מחזה עוף.
זה סוג אחר של בשר ובגלל זה הוא יותר גומי
לדעתי זה תלוי איזה חלק של הודו ואיזה חלק של עוף
מבדיקה מהירה ולא ודאית שעשיתי כאן:
nutritiondata.self.com
ראיתי שיש בהודו אדום איזה 15 אחוז פחות שומן מפרגיות של עוף
ומשהו קטן נוסף
פרגית זה לא תרנגול גוזל
אלא השוקיים בלי העצם מתרנגול בוגר
זה סוג אחר של בשר ובגלל זה הוא יותר גומי
לדעתי זה תלוי איזה חלק של הודו ואיזה חלק של עוף
מבדיקה מהירה ולא ודאית שעשיתי כאן:
nutritiondata.self.com
ראיתי שיש בהודו אדום איזה 15 אחוז פחות שומן מפרגיות של עוף
ומשהו קטן נוסף
פרגית זה לא תרנגול גוזל
אלא השוקיים בלי העצם מתרנגול בוגר
אנונימי
פרגיות ברוב המקומות בארץ זה הבשר מהשוקיים של העוף, בלי קשר ל"פרגית = אפרוח".
כן, זה בשר מאוד שומני, בגלל זה הוא מעולה להכנה על האש. השומן נוזל ונשרף והבשר יוצא רך וטעים (ולא מרגיש שומני).
להודו יש טעם שונה לחלוטין.
כן, זה בשר מאוד שומני, בגלל זה הוא מעולה להכנה על האש. השומן נוזל ונשרף והבשר יוצא רך וטעים (ולא מרגיש שומני).
להודו יש טעם שונה לחלוטין.
כן, הרבה אנשים בארץ לא מוכנים לאכול הודו אלא אם הוא בפסטרמה שמטשטשת את הטעם של ההודו
אנונימי
בכללי בבשר ההודו יש פחות שומן
בישראל רוב השווארמות הודו. (עם שומן כבש)
בישראל רוב השווארמות הודו. (עם שומן כבש)
באותו הנושא: