5 תשובות
פנקייקים קל להכין ודווקא כל מה שצריך לזכור (הכלל הכי ידוע בספר) הוא לא לערבב יותר מדיי את הרטובים ביבשים, גם אם נשארים כמה גושים קטנים. אם מערבבים יותר מדיי נוצרים סיבי גלוטן אשר הופכים את הפנקייקים מאווריריים כמו שצריך לפנקייקים עם מרקם של גומי.
הנה מתכון לפנקייקים פשוטים:
https://jesuiscroissant.wordpress.com/2017/05/06/pancakesrecepie/
הנה מתכון לפנקייקים פשוטים:
https://jesuiscroissant.wordpress.com/2017/05/06/pancakesrecepie/
קישורים מצורפים:
אני מכינה:
כוס קמח (תופח או לא תופח אבל אז צריך להוסיף אבקת אפיה)
שלושת רבעי כוס חלב
ביצה
4 כפות סוכר
2 כפות שמן
כפית תמצית וניל
ואז מערבבים הכל ומטגנים על מחבת
אבל יש גם עוד מתכונים
כוס קמח (תופח או לא תופח אבל אז צריך להוסיף אבקת אפיה)
שלושת רבעי כוס חלב
ביצה
4 כפות סוכר
2 כפות שמן
כפית תמצית וניל
ואז מערבבים הכל ומטגנים על מחבת
אבל יש גם עוד מתכונים
למה ענית לעצמך? -_-
אנונימית
למה ענית לעצמך?
אנונימית
חח אני מתה
באותו הנושא: