3 תשובות
לחמניות כמעט תמיד דחוסות בסוכר - שזה אסון בעצמו.
טוסט אומר גבינה, ואני משערת שאתה מדבר על הגבינות הרגילות של הסופר - שהן מבעלי חיים מלאים באנטיביוטיקות ורעלים.
הטונה, אם היא מפחית, היא מלאה בכספית - שגם זה רעיל.
רסק עגבניות יכול להיות בסדר, אם קנית אחד שעשוי מעגבניות אורגניות טריות ואין בו סוכר, אבל אני משערת שאתה מדבר על הסוג ששמים בו סוכר - שגם הוא מזיק לגוף (מעגבניות באופן כללי רצוי להמנע - ומרסק עגבניות עוד יותר).
לגבי ביצים, ממה שראיתי לאנשים שונים יש תגובות שונות, אבל אם הביצים שאתה אוכל הן לא אורגניות, גם בהן יש רעלים ואני לא יודעת אם אפשר בכלל לקרוא להן ביצים - ההבדל בין ביצים שאכלתי מאיכרים שמגדלים תרנגולות באופן טבעי לבין הביצים של הסופר הוא עצום וזוועתי.
וכמובן, יוגורט - מלא בסוכרים ורעלים, אלא אם כן קנית נטו יוגורט - ושוב, אני משערת שלא.
ואם התותים לא אורגניים - גם הם רעילים. בגלל שהקליפה שלהם דקה הריסוס חודר לתוך התות.
טוסט אומר גבינה, ואני משערת שאתה מדבר על הגבינות הרגילות של הסופר - שהן מבעלי חיים מלאים באנטיביוטיקות ורעלים.
הטונה, אם היא מפחית, היא מלאה בכספית - שגם זה רעיל.
רסק עגבניות יכול להיות בסדר, אם קנית אחד שעשוי מעגבניות אורגניות טריות ואין בו סוכר, אבל אני משערת שאתה מדבר על הסוג ששמים בו סוכר - שגם הוא מזיק לגוף (מעגבניות באופן כללי רצוי להמנע - ומרסק עגבניות עוד יותר).
לגבי ביצים, ממה שראיתי לאנשים שונים יש תגובות שונות, אבל אם הביצים שאתה אוכל הן לא אורגניות, גם בהן יש רעלים ואני לא יודעת אם אפשר בכלל לקרוא להן ביצים - ההבדל בין ביצים שאכלתי מאיכרים שמגדלים תרנגולות באופן טבעי לבין הביצים של הסופר הוא עצום וזוועתי.
וכמובן, יוגורט - מלא בסוכרים ורעלים, אלא אם כן קנית נטו יוגורט - ושוב, אני משערת שלא.
ואם התותים לא אורגניים - גם הם רעילים. בגלל שהקליפה שלהם דקה הריסוס חודר לתוך התות.
שואל השאלה:
אימלה הלחצת אותי:
אימלה הלחצת אותי:
אנונימית
ברור שלכל אוכל יש חסרונות, אבל השאלה היא מה יש יותר - חסרונות או יתרונות.
ולשאלה "איזה אוכל אחר יש לנו לצרוך" - לא צריך לחמנייה. אפשר לאכול לחם מלא פעמיים-שלוש בשבוע, ואם יש בית ספר זה נוח לקחת סנדוויץ.
על הגבינה הצהובה, אלא אם כן היא אורגנית (למרות שגם אז זה נתון לוויכוח), אפשר לוותר ולשים בסנדוויץ אבוקדו, חסה, נבטים, וכד' - צריך להיות יצירתיים.
לארוחת צהריים עדשים. אפשר לשלב את זה עם דברים (קציצות עדשים ובטטות זה מדהים), ומדי פעם דגים - רק לא סלמון, וכמובן, לא דגים מפחיות שימורים.
יש כמות רחבה של פירות וירקות שאפשר לאכול.
ושוב, עדיף תמיד שתכיני את האוכל בעצמך כי מה שמוכרים בסופרים הוא בדר"כ עשוי עם רעלים הזויים וחומרים משמרים. אם את לא מכינה את הדברים בעצמך, עדיף לקנות אורגניים ולבדוק שאין סוכרים/חומצות מוספות.
ולגבי ההערה על כך שמה שכתבתי יכול לגרום לבעיות אכילה - חשוב להבין שעדיף לאכול את מה שאת אוכלת עכשיו מלא לאכול בכלל. זה אמור להיות ברור מאליו שיותר יזיק לך לא לאכול בכלל, אבל כן חשוב להיות ערנית למה שאת מכניסה לגוף. אני לא בעד לספור קלוריות ואני לא בעד לבדוק כמה את אוכלת, אבל אני כן בעד שתדעי מה את אוכלת ותהיי ערנית למה בריא לך ומה פחות.
ולשאלה "איזה אוכל אחר יש לנו לצרוך" - לא צריך לחמנייה. אפשר לאכול לחם מלא פעמיים-שלוש בשבוע, ואם יש בית ספר זה נוח לקחת סנדוויץ.
על הגבינה הצהובה, אלא אם כן היא אורגנית (למרות שגם אז זה נתון לוויכוח), אפשר לוותר ולשים בסנדוויץ אבוקדו, חסה, נבטים, וכד' - צריך להיות יצירתיים.
לארוחת צהריים עדשים. אפשר לשלב את זה עם דברים (קציצות עדשים ובטטות זה מדהים), ומדי פעם דגים - רק לא סלמון, וכמובן, לא דגים מפחיות שימורים.
יש כמות רחבה של פירות וירקות שאפשר לאכול.
ושוב, עדיף תמיד שתכיני את האוכל בעצמך כי מה שמוכרים בסופרים הוא בדר"כ עשוי עם רעלים הזויים וחומרים משמרים. אם את לא מכינה את הדברים בעצמך, עדיף לקנות אורגניים ולבדוק שאין סוכרים/חומצות מוספות.
ולגבי ההערה על כך שמה שכתבתי יכול לגרום לבעיות אכילה - חשוב להבין שעדיף לאכול את מה שאת אוכלת עכשיו מלא לאכול בכלל. זה אמור להיות ברור מאליו שיותר יזיק לך לא לאכול בכלל, אבל כן חשוב להיות ערנית למה שאת מכניסה לגוף. אני לא בעד לספור קלוריות ואני לא בעד לבדוק כמה את אוכלת, אבל אני כן בעד שתדעי מה את אוכלת ותהיי ערנית למה בריא לך ומה פחות.
באותו הנושא: