התחברות
הרשמה
להציל את החציל: הכנתי חציל על האש ואחרי שהורדתי וקילפתי הבנתי שהוא לא מוכן עד הסוף. יש דרך להציל ולבשל אותו עוד?
3 בפברואר 2018, 09:14
חצילים
בישול
חציל
2 תשובות
תנסה בתנור
l
lia.
לעטוף בניר אפייה ולעטוף את נייר האפייה בנייר אלומיניום ולהכניס לעוד 20 דק' בתנור על חום גבוה.
-
- ברק -
באותו הנושא:
חורים בחציל לפני צלייתו - כל פעם שאני שם חצילים על האש אני שוכח לעשות חורים בחציל, מה לעשות? (ולמה עושים חורים בחציל)?
נכון שחציל על האש בטחינה זה השילוב הכי טעים שקיים?
אני לא מבינה מה הבעיה שאני שואלת שאלות על חצילים, חצילים זה החיים וכולם אוהבים חצילים מה הבעיה?!? חצילים = חיים
האם זה בסדר לאכול חצילים לא מוכנים אד הסוף, או שזה רעיל..
לנטרל חריפות של חצילים - מה צריך לעשות כדי שהחצילים לא יהיו חריפים לפני ההכנה?
מידע על קטיף החצילים - מתי יודעים שחצילים מוכנים לקטיפה?
בישול חצילים בתבנית אלומיניום על הגז - האם ניתן לבשל על הגז חציל בתבנית אלומיניום?
הכנתי פסטה עם רוטב עגבניות וחצילים
קציצות חצילים - האם לפני הכנת קציצות חצילים כדאי לבשל את חצילים קודם או לאדות או לקלות אותם?
איך מייצרים חציל על האש של אחלה? במעשנת?
הערכים התזונתיים של חציל קלוי - עם קולים חציל על הכיריים, עדיין נשמרים הערכים הטובים שלו?