12 תשובות
תשימי תפוח אדמה בתוך נייר אלומיניום לבד
ישלי מתכון אש לציפס בתנור
תחממי תנור 220 מעלות
תחתכי בערך 6 תפוחי אדמה גדולים לציפס
שימי למיקרוגל 8 דקות
אחרי ששמת שימי רבע כוס שמן זית
כפית פפריקה ומלח
שימי על תבנית
תכניסי לתנור ל20 דקות תבדקי כל עשר אם זה מוכן .
שואל השאלה:
אני רוצה יותר בסגנון של חתוכים כזה... משהו כמו בתמונה
שואל השאלה:
תודה
תקלפי תפוחי אדמה
תחתכי אותם לריבועים
שימי מלא שמן זית מלח ופפריקה עם כורכום
עכשיו עשית לי חשק
שואל השאלה:
תודה על המתכון חחח
לא בדיוק כמו שביקשת אבלל זה מה שידוע לי חחח
1. תקחי תפח"א תקלפי עם קולפן לחתיכות דקות שימי במיקרו עם שמן כמובן מתחת ומלח לפי כמה שבא לך שימי על מצב crisp וזה יצא כמו תפוציפס
2. זה לפי דעתי יותר טעים ושיוא עשית לי חשק:((( תקחי תפח"א תחתכי באמצע אם הוא קטן אבל אם הוא גדול את יכולה ל3-4 חתיכות ומעל שימי פרוסות של גבינה צהובה שימי במיקרו לכמה דקות עד שזה יהיה רך והגבינה תמס
שואל השאלה:
תודה רבה!
תחתכי תפוחי אדמה לאליפסות כאלה. (שיהיה מקולף)
שימי שמן זית, מלח פלפל כורכום ורוזמרין.
את יכולה להוסיף בטטה ןזה גם יוצא טעים רצח יותר מהתפוחי אדמה.
ואפשר להוסיף בצדדים חתיכות בצל קטנות
-לחתוך תפוחי אדמה
-לערבב בקערה שמן, מלח, פלפל, פפריקה וגריל עוף
-לערבב בין השמן לתפוחי האדמה
-משהו כמו 45 דקות בתנור בחום בינוני
שואל השאלה:
~bluebrry~
אני חייבת להגיד לך שהכנתי את המתכון שלך, (עם עוד כמה שדרוגים שלי של תבלינים והכול) ויצא מעולה!! תודה רבה לכולם עזרתם לי מאוד מאוד מאוד
יאיי כיף לשמוע:)