3 תשובות
מילק שייק עושים מחלב וגלידה, אבל אם רוצים להוסיף עוד טעמים לגיוון אפשר, כגון מעט ליקר או פירורי שוקולד ועוד.
בתאבון. כל טוב רפאל.
בתאבון. כל טוב רפאל.
ראו מתכוני מילקשייק בתגית "מילקשייק, מתכונים".
מערכת סטיפס
מצרפת לך קישור ובו מספר מתכונים. בנוסף יש לי פטנט לעצלנים שאין להם חשק להפעיל בלנדר ולשטוף אח"כ את החלקים. שמים את הגלידה בתוך כוס ומכניסים למקרו לחצי דקה. הגלידה נמסה והיא מתערבבת יופי בעזרת מזלג עם החלב.
קישורים מצורפים:
אלמה
באותו הנושא: