6 תשובות
נמחק לצמיתות ולא יראו אותך
כל עוד מחקת את המשתמש עצמו, את לא תופיעי שם יותר
אם היית מוחקת רק את האפליקציה אך לא את המשתמש, את עדיין תמשיכי להופיע שם כרגיל
נכון כן מה חיפשת שם ?
אכן, לא אמורה להופיע יותר.
נופ, את לא תופיעי שם יותר