5 תשובות
זה כי מופיע לך הודעה "*** wants to send you a message*
ואז אפשר לבחור אם לאשר, להתעלם או לחסום.
אם מאשרים זה מסמן שזה נקרא, אם מתעלמים או חוסמים לא.
אוקי, טוב לדעת
יש אנשים ששלחתי להם הודעה ולא עשיתי להם עוקב ועדיין ראיתי שהם קראו את ההודעה
הוא לא יכול לראות שנכנסת אלא אם את עושה approve