7 תשובות
מה שכן אם את תבטלי ולא יוכלו לראות את שלך את לא תוכלי לראות מתי הם מחוברים שזה די חיסרון
שואל השאלה:
תודה רבהה
יש דרך אבל תקחי בחשבון שגם את לא תראי אם הם מחוברים.

לוחצים על profile
ולאחר מכן על settings
ולאחר מכן ברשימה בצד שמאל בוחרים ב-privacy and security
ובעמוד שייפתח, תחת הכותרת activity status
אנחנו מסמנים בוי.
תכנסי להגדרות ותרשמי activity status
אמור להיות שם אופציה לבטל
שואל השאלה:
אנגלית
כן אפשר
האינסטגרם שלך בעברית או אנגלית?