4 תשובות
אין מתכון
את טובלת חזה עוף בבלילה של ביצים קמח ופירורי לחם פשוט זהובים מהרגיל ומוסיפה גם שומשום ומטגנת
את טובלת חזה עוף בבלילה של ביצים קמח ופירורי לחם פשוט זהובים מהרגיל ומוסיפה גם שומשום ומטגנת
אנונימי
שואל השאלה:
לכמה זמן?
לכמה זמן?
עד שאת רואה אותם עשויים מספיק
ואת צריכה להפוך אותם וכל זה
תשאלי את ההורים שלך או משהו
ואת צריכה להפוך אותם וכל זה
תשאלי את ההורים שלך או משהו
אנונימי
שואל השאלה:
תודה! d:
תודה! d:
באותו הנושא: