5 תשובות
מלפפונים-כל אחד בנפרד עטוף בעיתון.. (לספיגת לחות)-עלים -פטרוזיליה וכו'-קצוץ לצנצנת ולפריזר..
מציעה קודם כל לקנות קצת כל פעם..
עלים אני שמה בקופסה עם נייר סופג מתחת ומעל, נענע נשמרת ככה כמעט שבועיים...
עלים אני שמה בקופסה עם נייר סופג מתחת ומעל, נענע נשמרת ככה כמעט שבועיים...
חשוב לבדוק בעת הקניה שאין סימני רקב או שריטות וחתכים (משם נכנסות בקטריות וכו')
מירי2
אחלק את המקרר ל-4 קומות. אתחיל בחלק העליון (המקפיא) לכאן נכניס ירקות ומוצרים נוספים שנקנו קפואים, או כאלה שאנו לשמור עליהם לטווח ארוך יחסית. במקרה שלך, ירקות עלים כמו: פטרוזיליה וכו'. ניתן לאחסן אותם לאחר ניקוי מעלים צהובים/יבשים ושטיפה מהחול להכניס למקפיא בתוך שקית ניילון רצוי אטומה ובצורת גליל ( 18- מעלות צלסיוס ). מתחתיו נכניס ירקות ופירות כמו: תות שדה בסלסלה סגורה. פטריות, כרוב וירקות ארוזים מוכנים לאכילה כמו: חסה קצוצה, רוקט, כרובית, גזר, תפוחי עץ, אגסים, ענבים ( 1-2 מע' צל' ). מתחתיו נכניס פלפל, אבוקדו, אבטיח, מלון. ( 4-6 מע' צל') בקומת המגירות ואחרונה נכנסים: מלפפון עטוף בנייר, עגבניה אדומה, מנגו, גויאבה ופירות הדר.
במקרר יש שני כפתורים. אחד של המקפיא ( freezer ) והשני של תא המזון (refregerator). הכפתור של תא המזון צריך להיות על האמצע אבל עכשיו שים אותו על המינימום למשך 12 שעות עד שהטמפרטורה בתא המזון תעלה ואחר כך שים על האמצע
באותו הנושא: