4 תשובות
כן אפשרי
לא חייב לעלות לקלוז, יש אפשרות בהגדרות לחסום משתמשים ספציפיים שאת בוחרת מהסטורי שלך ורק הם לא יוכלו לראות את מה שאת מעלה לסטורי
להעלות בקלוז