3 תשובות
הכל ימחק.
לא ישאר כלום ולא תראי כלום.
אנונימי
אם הוא ביקש מהמערכת למחוק את המשתמש והמשתמש נמחק
המשתמש יעלם מהצאטים ואת לא תראי את המשתמש בהודעות.
כן , הצ'אט ימחק.