תשובה אחת
בדרך כלל חייבים להוציא את החומוס מקופסת בשימורים מיד לאחר הפתיחה, והכי טוב להעביר את זה לכלי זכוכית,
יכול להחזיק כ-4-5 ימים ואח"כ לזרוק, יותר מזה הטעם נעשה תפל קצת, בכל זאת מדובר שגורם לתסיסה גם בקיבה,
רק מה שאסור זה לאכול עם כף באופן ישיר כי אז משאירים חיידקים שמזרזים את התהליך הקלקול
יכול להחזיק כ-4-5 ימים ואח"כ לזרוק, יותר מזה הטעם נעשה תפל קצת, בכל זאת מדובר שגורם לתסיסה גם בקיבה,
רק מה שאסור זה לאכול עם כף באופן ישיר כי אז משאירים חיידקים שמזרזים את התהליך הקלקול