4 תשובות
זה מוחק את המשתמש שלך מהאתר אבל תוכלי להיכנס שוב פעם
זה לא מוחק את החשבון
זה רק מנתק את המשתמש מהמכשיר שלך
זה רק מנתק את המשתמש מהמכשיר שלך
זה מנתק את החשבון מהמכשיר
באותו הנושא: