5 תשובות
לא כי את יכולה לבחור נגיד אנשים קשר או כולם
שואל השאלה:
נראלי למה ראיתיי מישהו שכבר לא בקשר איתו אצלי בווצאפ שהשם שלו מופיע אבל אי אפשר לבחור אותו כמישהו שלא יראה תתמונה זה אומר משהו
אנונימי
שואל השאלה:
אז מישהו יודע איך לדעת בלי לשלוח לו הודעה
אנונימי
מי שחסם אותך בווצאפ אתה לא יכול לראות את התמונת פרופיל שלו