4 תשובות
פוטטו כזה זה אחד הדברים המזיקים- פחמימות מטוגנות -גרוע לעור ולבריאות. אני מציעה מתכון יותר בריא ועדיין טעים: תחתכי תפו"א לחתיכות גדולות עם הקליפה (עדיף אורגני) תערבבי עם שמן זית, מלח אורגנו ופפריקה מתוקה. שימי בתנור לכ-180 מעלות עד שמשחים. יותר בריא ועדיין טעים
הפוטטו במקדונלס הוא מוכן ככה הם מקבלים את זה, פשוט הם מחממים אותו
נ. ב-אח שלי עבר שם אז אני יודעת
נ. ב-אח שלי עבר שם אז אני יודעת
שלום
יש לחתוך את תפוח האדמה לחצי וכל חצי ל-3 יתקבלו "סירות". (שטוף או מקולף)
להרתיח מים עם כף מלח (כלי שיכיל את כל תפוחי האדמה). מרגע שהמים רתחו להשאיר 5 דקות לא יותר ולסנן.
לחמם תנור ל-180 מעלות
להוציא את תפוחי האדמה לסנן הייטב.
להכין תערובת. 1/2 כוס שמן קנולה. תבלינים מלח פלפל שחור, פפריקה אדומה (כף וחצי לפחות), שום פפריקה חריפה (שנייהם לפי הטעם), כמון
להניח את תפוחי האדמה על נייר אפיה אחד אחד. להבריש את תפוחי האדמה ולהכניס לתנור ל-45 דקות
בתאבון
יש לחתוך את תפוח האדמה לחצי וכל חצי ל-3 יתקבלו "סירות". (שטוף או מקולף)
להרתיח מים עם כף מלח (כלי שיכיל את כל תפוחי האדמה). מרגע שהמים רתחו להשאיר 5 דקות לא יותר ולסנן.
לחמם תנור ל-180 מעלות
להוציא את תפוחי האדמה לסנן הייטב.
להכין תערובת. 1/2 כוס שמן קנולה. תבלינים מלח פלפל שחור, פפריקה אדומה (כף וחצי לפחות), שום פפריקה חריפה (שנייהם לפי הטעם), כמון
להניח את תפוחי האדמה על נייר אפיה אחד אחד. להבריש את תפוחי האדמה ולהכניס לתנור ל-45 דקות
בתאבון
מה שרשמו פה אלו מתכונים בריאים הרבה יותר, בתכלס פוטטו מתוגן בשמן בדיוק כמו ציפס, רק שהפוטטו יותר עבה אז כנראה שהוא פחות סופג שמן בפנים אז יש לפוטטו פחות קלוריות מלציפס.
(אני עובד שם)
(אני עובד שם)
rida
באותו הנושא: