5 תשובות
כן.
זה חשבון ולא משהו שקשור לטלפון עצמו, בדיוק כמו שבטלפון החדש את תוכלי להתחבר לסטיפס והכל יישאר
שואל השאלה:
גם כאילו ריפלי?
הכלל צאטים, פוסטים, סטורי הכלל
אנונימית
כן הכל נשאר
אנונימית
הדברים באינסטגרם לא נמחקים
אז זה ישאר לך