אני צריכה לעשות עוגת שוקולד, והמתכון הוא כזה = שתים וחצי כוסות קמח תופח של אסם שקית אבקת אפיה, שקית סוכר וניל, שתי כוסות סוכר,4\3 כוס קקאו,4\3 כוס שמן, כוס מים פושרים,4 ביצים. הבעיה היא כזאת, שהיא קמח תופח של אסם! מה עושים? שימו לב שיש כבר אבקת אפיה
זה לא חשוב, אבקת אפייה תורמת למרקם ולצבע. אם את דואגת שהעוגה תגלוש מהתבנית פשוט תוודאי שאת לא ממלאה אותה עד הסוף, תמלאי רק שלושת רבעי תבנית. זה לא ייגלוש, אל תדאגי