5 תשובות
כן פשוט תמחקי זה יעבור לשמה
את מוחקת בלי שאף אחד רואה ומחכה יום ואז הוא בארכיון (אני זוכרת ככה מרילס של מישהי)
לא, כשמוחקים זה לא בארכיון
כן תכנסי בהגדרות למה שמחקת בזמן האחרון ואחרי שעובר יום תעשי שחזר וזה ישחזר לך את זה לארכיון
את צריכה למחוק עכשיו ועוד 24 שעות להיכנס להיסטוריית "נמחקו לאחרונה" ולעשות שחזור