3 תשובות
כשאת מעלה פוסט יש לך אופציה
זה לא בהגדרות של אינסטגרם
יש לך את האופציה לכבות לפני שאת מעלה ספציפית את התמונה
יש לך את האופציה לכבות לפני שאת מעלה ספציפית את התמונה
כשאת מעלה את הפוסט ממש לפני שאת לוחצת share , יש לך למטה כפתור שרשום עליו more options ואז שם יש את האופציה hide share count on this post
באותו הנושא: