5 תשובות
את יכולה להסתיר אותו
יש כפתור כדי להפוך איתו לפרטי :)
אם הוא ציבורי אז כן
תלוי אם הוא ציבורי או פרטי
את יכולה לבחור את האופציה בהגדרות שלו
את מחליטה אם הוא פרטי או ציבורי. אם הוא ציבורי - אז כן