תשובה אחת
מצרכים

לקנות את הפילה בחבילות (מוכרים אותם בחבילות קטנות בבודדים או בזוגות)
אופן ההכנה

להשרות מספר שעות בלימון

לשטוף היטב.

לטבול בביצה מעורבבת עם תבלינים כגון: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה.
ואז לטבול בפירורי לחם (אני קונה פירורי לחם עם שומשום )
ולטגן היטב משני הצדדים.

להגיש חם עם לימון- טעים מאוד מאוד.

דג עלאש-חיים כהן

דגים ממולצים לצליה על האש הם: לברק, דניס, אמנון (מושט), אדמונית. לא משנה איזה דג
כשעובדים עם דגים על האש, מומלץ להשתמש ברשת דגים מיוחדת למנגל. זוהי רשת שמורכבת משני חלקים, חלק עליון ותחתון. מניחים בה את הדגים, מתבלים אותם ואז לצלות אותם ולהפוך בקלות.

לא לשכוח דגים על האש - דגים שעוברים בישול יתר, מתפרקים ולכן חשוב מאוד להיות עדינים במידת הצלייה.

כדי שהדגים לא יתפרקו על הגריל, כדאי לבקש ממוכר הדגים לא לקשקש את הדג, כלומר, לא לנקות מקשקשים. הקשקשים יצרו מעטפת פריכה שתשמור על הדג וותיתן את האפשרות להפוך אותו מבלי שיתפרק. חשוב: אחרי שהדג מוכן, צריך לקלף את הקליפה ולא לאכול אותה.