4 תשובות
1 ק"ג בשר חצי ק"ג אורז יבש
הכל עניין של טעם אישי. ממליץ להשתמש באורז מבושל ולו אף חלקית ולהוסיף בשר כאמור בהתאם לטעם האישי
שואל השאלה:
תודה לעונים, הסיר על האש, והניחוח נהדר - צהריים טובים.
האלמונית האנונימת

שאלה מצוינת להלן מספר טיפים בנושא מאמא ירושלמית דור שמיני
את הבשר ניתן לבשל קלות לדקה או שתים לא יותר לפני המילוי, את האורז ניתן לתבל בפפריקה וקצת מלח זה יוצא מעולה.
בנושא כמויות זה עניין של טעם אך עדיף לשמור אחוז גבוה יותר של אורז מאשר בשר.

בנוסף לא לפחד להוסיף פטרוזיליה או ירק אחר

אני מקווה שסייעתי לך

יובל
באותו הנושא: