התחברות הרשמה

לעמילן יש תפקיד חשוב במזון מה חשיבותו של העמילן?

29 בדצמבר 2013, 19:00
מדעעמילןמזוןאוכל    
תשובה אחת
עמילן הוא מקור האנרגיה העיקרי של האדם (=
m
mak
באותו הנושא:
ההבדל בין קמח תפוחי אדמה לעמילן תפוחי אדמה - האם קמח תפוחי אדמה ועמילן תפוחי אדמה זה אותו דבר?
כיצד מזהים עמילן במזון?
מהו האינדיקטור של עמילן?
עמילן מתפרק לגלוקוז או גלוקוז מתפרק לעמילן?
עמילן כביסה - איפה אני יכולה להשיג עמילן לכביסה בגרגרים?
מה ההבדל בין גליקוגן לעמילן?
תאית, עמילן, גליקוגן-מה משותף להם ובמה שונים זה מזה?
סוגי העמילנים - אלו סוגי עמילנים קיימים?
עמילן הוא חלבון?
מה תפקיד המפרקים בשרשרת המזון?
הסמכת שוקו - כשמכינים שוקו חם סמיך עדיף קונפלור להסמכה או עמילן תפו"א שקשה להשיג?