תשובה אחת
תראי, את יכולה להשתמש בכל שוקולד, מריר, חלב ולבן.
תקני את החבילות האלה של השוקולד פרה.
כדי להמיס את הושוקלד בצורה הכי טובה קחי סיר עם מים רותחים בגז, ומעל הגז שימי קערה עם השוקולד ותני לו להמס לבד, את יכולה גם להוסיף שמנת אבל לא חובה.
ואז פשוט שימי קצת שוקולד בכוס חד פעמית או אם יש לך תבניות קטנות במיוחד זה יותר טוב ותתקעי מקל באמצע, תכניסי את זה למקפיא ואחרי איזה 6 שעות תגזרי את הכוס תשימי את השוקולב בלי הכוס בתוך תבנית לעוד איזה שעה וזהו.
בתאבון ♥
באותו הנושא: