2 תשובות
יש את השיטה הותיקה, שהיא איטית יותר (אבל לדעתי גם טעימה יותר):
לבשל ביצים במים ואח"כ להניח על הפלטה 10-12 שעות.
ויש גם את השיטה ה"מהירה":
מבשלים ביצים, כשבמקום מים רגילים, מבשלים אותם במים ובהם קליפות בצל, כפית קפה, מלח ושמן. התוצאה - ביצים חומות בתוך פחות משעה.
לבשל ביצים במים ואח"כ להניח על הפלטה 10-12 שעות.
ויש גם את השיטה ה"מהירה":
מבשלים ביצים, כשבמקום מים רגילים, מבשלים אותם במים ובהם קליפות בצל, כפית קפה, מלח ושמן. התוצאה - ביצים חומות בתוך פחות משעה.
חחח 12 שעות רק בשביל לבשל ביצים?!
ולמה לעזאזל את מבשלת את זה עם קליפות בצל קפה קמח ושמן?!
הכי טוב
שים את הביצים עם מים על אש בנונית ותחכה 2 דקות אחרי שיתחיל לבעבע
זה יקח לך פחות מ10 דקות ולא 12 שעות חחח
ולמה לעזאזל את מבשלת את זה עם קליפות בצל קפה קמח ושמן?!
הכי טוב
שים את הביצים עם מים על אש בנונית ותחכה 2 דקות אחרי שיתחיל לבעבע
זה יקח לך פחות מ10 דקות ולא 12 שעות חחח
באותו הנושא: