4 תשובות
יש כל מיני
יש עם מלפפון, בטטה, גזר, גמבה, חביתה
שואל השאלה:
ואני בוחרת מה לשים?
אנונימי
יש גם סושי שאין בו אצה, ואת לא חייבת לאכול את הסושי הזה שיש בו אבוקדו, יש עוד דברים שאפשר לשים בתוך סושי חוץ מהדגים עצמם.

למשל: מלפפון, בטטה, מנגו, בצל, גזר, גבינת גאודה, שמנת...

את יכולה להרכיב לבד את הסושי לפי מה שבא לך לאכול ומה שלא בא לך לאכול, אבל לא בכל המקומות, יש מקומות שמוכנים לעשות שינויים, ויש מקומות שלא.

אגב לגבי האצה, זה באמת נשמע מגעיל, גם לי זה נשמע מגעיל בהתחלה, אבל אין לזה טעם ולא מרגישים את זה בכלל, אז כשמתחילים ונותנים ביס ורואים שזה כלום, מפסיקים להיגעל מזה.
את יכולה לקחת סושי אינסייד אווט שזה אומר סושי עם האורז בחוץ ובקושי מרגישים את האצה