2 תשובות
הנה קישור למתכון
קישורים מצורפים:
מצרכים ( לעוגה נמוכה אפשר גבוהה)
חומרים לעוגה:
200 גרם חמאה
200 גרם (1 כוס) סוכר
200 גרם שוקולד מריר
4 ביצים
50 גרם (5 כפות) קמח תפו"א
1/2 כפית אבקת אפייה
לציפוי:
150 גרם שוקולד מריר
2/3 כוס (150 מ"ל) שמנת מתוקה
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. בסיר על אש קטנה, ממיסים חמאה וסוכר. מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה. מסירים מהאש.
3. תוך כדי ערבוב מוסיפים ביצים לתערובת (אחת אחרי השנייה). מוסיפים את קמח תפו"א ואבקת האפייה ומערבבים עד שהם נבלעים. יוצקים את התערובת לתבנית.
4. אופים כ- 30 דקות, עד שהקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים
5. להכנת הציפוי- מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה. מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי והתערובת אחידה.
6. מוזגים את הציפוי החם על העוגה אחרי 5 דקות שהעוגה יצא ( ניתן לה להתקרר קצת )
( לא מתכון שלי זה מהאינטרנט )
חומרים לעוגה:
200 גרם חמאה
200 גרם (1 כוס) סוכר
200 גרם שוקולד מריר
4 ביצים
50 גרם (5 כפות) קמח תפו"א
1/2 כפית אבקת אפייה
לציפוי:
150 גרם שוקולד מריר
2/3 כוס (150 מ"ל) שמנת מתוקה
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. בסיר על אש קטנה, ממיסים חמאה וסוכר. מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה. מסירים מהאש.
3. תוך כדי ערבוב מוסיפים ביצים לתערובת (אחת אחרי השנייה). מוסיפים את קמח תפו"א ואבקת האפייה ומערבבים עד שהם נבלעים. יוצקים את התערובת לתבנית.
4. אופים כ- 30 דקות, עד שהקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים
5. להכנת הציפוי- מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה. מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי והתערובת אחידה.
6. מוזגים את הציפוי החם על העוגה אחרי 5 דקות שהעוגה יצא ( ניתן לה להתקרר קצת )
( לא מתכון שלי זה מהאינטרנט )
אנונימי
באותו הנושא: