התחברות
הרשמה
לפחזניות צריך קמח תופח או קמח חיטה?
24 בספטמבר 2014, 16:26
קמח
מאפים
קמח תופח
עוגות
מטבח
מאפה
תשובה אחת
זה לא משנה כל כך..
קמח תופס יתן לזה יותר צורה לפי דעתי
~
~חסויה~
באותו הנושא:
איזה קמח עדיף לפנקייק קמח חיטה או קמח תופח?
חיטת דורום - היי, מה יותר בריא פסטה מחיטה מלאה או מחיטת דורום? ומה זה בדיוק חיטת דורום?
אני מכינה עוגת מייפל ואין לי קמח תופח אבל יש לי קמח רגיל ואבקת אפייה, כמה אבקת אפייה אני צריכה לשים אם צריך לשים 1.5 כוס קמח תופח?
אני צריכה לעוגה קמח תופח. יש לי רק קמח חיטה לבן רגיל מה. אני עושה?
אם אני מכינה עוגה עם קמח תופח צריך להוסיף אבקת אפיה?
אחסון פחזניות במקרר - כמה זמן פחזניות יכולות להישאר במקרר?
שימוש בקמח תופח בהכנת בלינצ'ס - אפשר להשתמש בקמח תופח (של אוסם) במקום קמח רגיל בבלינצ׳ס?
איזה קמח צריך בסופלה תופח או רגיל?
אני וחברים רוצים להכין פנקייקים, הבעיה היא שאין לנו קמח לבן, יש לנו קמח תופח, האם אפשר להשתמש בקמח תופח ופשוט לא להוסיף אבקת אפייה?
כמה אבקת אפיה/סודה לשתייה צריך להוסיף לקמח רגיל כדי שיהיה שווה לקמח תופח?
האם חובה להכין פנקייק עם קמח תופח? או שאפשר גם קמח חיטה לבן?