6 תשובות
יש מאפיות שמחינות את הלחם השחור עם קמח שיותר לא בריא בגלל שהוא יותר זול וזה סתם כדי לעבוד עלינו בעיניים... אני לא אומר שכל אבל יש כאלה.. לרוב לחם שחור יותר בריא... לגבי לחמניה שחורה אני לא בטוח
לחם שחור צבוע זה לא לחם שחור, לא התייחסתי אליו ואני לא קונה אותו. תקנו אנג'ל
אבל לפני שאת קונה תיראי עם החברה היא טובה כי ליפעמים זה סתם עבודה בעניים
ביגלל שבתהליך של הכנת הקמח מפרידים חלק "מהקליפה" של הקמח וזה חלק בריא אז כל דבר בעיקרון עם קמח מלא / שחור בריא יותר אבל ביגלל שהגוף שלנו דורש סוכר אז הלחם הלבן עם יותר סוכר וביגלל זה יותר טעים לרובנו ודרך אגב הלחם השחור פחות משמין ועם פחות קלוריות וגם יותר משביע מקווה שעזרתי
לא תמיד
פחות קלוריות יותר סיבים
באותו הנושא: