5 תשובות
לפני שאת שמה חלב שימי טיפה מיים חמים תערבבי טוב עד שאת רואה שזה כבר אחיד את יכולה לשים חלב.. מקווה שעזרתי
אם זה שוקו חם, אין בעיה. להוסיף מים רותחים
או חלב חם, להוסיף קצת לערבב היטב ואח"כ את
הכל.

אם זה משקה קר: בהתחלה להוסיף קצת מים חמים
או חלב חם, לערבב היטב ואח"כ להוסיף את המים/חלב קר
עד הסוף.
כנראה שהשוקו לא טוב. אני אגב שמה אבקת שוקו אז מוסיפה מים חמים אחר כך קרים מערבבת מייד
שיטה שיוצאת לי מצויין זה לשים את האבקה ואז חלב עד רבע הכוס לקחת מקציף חלב ו לערבב בתוך הכוס ורק אז למלא עד הסוף
אנונימי
אחרי שאת שמה מים וחלב צריך לערבב את השוקו, בדגש על תחתית הכוס.